miercuri, 21 ianuarie 2009

Elena Udrea: "Orice am dori să facem pentru ţara asta, trebuie să începem de la schimbarea mentalităţii"



Lady, as incepe printr-o recomandare urgenta: "NU MAI BINE INCEPETI PRIN A NU MAI FURAAAAAA?!?!" Ce zici de asta? Eu zic ca ar fi mai de bun simt. Mult mai mult bun simt.
Ce ziceai ca esti? Ministresa Turismului romanesc??? Asta??? Si ce parere ai tu ca vei face in aceasta calitate??? Sa-ti fac o sugestie??? NIMIIIIC TATI, NIMIC.
Am citit azi pe Realitatea ca doamna ministresa e foarte suparata de faptul ca strainii vorbesc mai frumos despre tara numita Romania decat o facem noi, locuitorii ei. Pai femeie, cine ne-a adus in stadiul asta??? CINEEEE??? Hai sa iti dau si un raspuns simplu: VOI. Nimeni altcineva. Imi spui tu mie ca vorbim urat despre tara noastra... pai asta o poti numi tara??? Chestia asta in care traim o poti numi tara??? NUUU.
Hai totusi sa iti vand un pont, care te-ar putea, sau nu, ajuta. Strainii vorbesc mai frumos de tara noastra de fatada, tati. Ca nu ar fi frumos sa iti spuna in fata ca duceti tara de rapa. Ar fi de porc (vb lui Badea). Bai tata, are omul asta o dreptate cand va face de rahat, de nu va spun. Dar crede-ma pe cuvant ca nici ei nu au o parere buna deloc despre Romanica. Si stii si matale ca de foarte multe ori, chiar de prea multe ori, tara noastra a fost facuta de rahat datorita voua. Dar sa nu divagam foarte mult de la subiect.
Recomandari care ar putea sa iti fie de folos:
1. LASA-NEEEE TATA, LASA-NE. Nu vei face nimic nici daca ai fi ministresa de acum si inca 100 ani.
2. LASA-NEEEE, LASA-NEEE. Imi spui mie ca tu faci ceva bun in tara asta? In afara de faptul ca iti cumperi "Vuitoane" si "Hermesuri" si "Gucci" si alte alea, nu faci nimic. Am inteles (ca nu urmaresc eu foarte mult stirile cu voi ca mi-e putina scarba) ca ar fi trebuit sa faci marcaje pe drumuri sau chiar sosele si alte alea (nu cred ca ma insel). Unde sunt sorooo??? UNDEEE???
3. LASA-NEE, LASA-NE. De cateva saptamani de cand esti ministresa, ce ai initiat in domeniul turismului??? Ti-ai facut excursii cumva?? Te-ai dus in cercetare de serviciu??? Si ce ai vazut??? NIMIC. Sunt multe de vazut, dar voi nu le vedeti pentru ca de deplasat va deplasati cu coloane oficiale si nu va sta nici dracu' in cale (deci habar nu aveti ce inseamna trafic sufocat), de cazat, stati cazati la cele mai smechere hoteluri (care poate sunt ale tale sau ale prietenilor si sunteti gadilati si in fund... deci nu stii ce inseamna conditii in celelalte hoteluri) si multe altele. Tati, o sugestie de bun simt, ca sa nu mai continui sa te faci de cacao ca si pana acum: PLEACA. FUGI. DISPARI. Alege tu o varianta.
Ipocrizia este distanta dintre tine si tine insuti! (cred ca la tine e kilometrica sorooo)
C.I.

Un comentariu:

Anonim spunea...

subscriu :)) Yuaili ( Alinutza)