marți, 10 februarie 2009

Nikita... un fruct al civilizatiei

Invitata in una din emisiunile de la Prima TV in calitate de vedeta (ca sa isi mai aminteasca si lumea de ea), scumpa, culta si elevata Nikita isi arata greii ani de civilizatie... de strada... care ii are in spate. Ia priviti aici:




Mie mi-a placut la nebunie faza. Sunt doua aspecte de luat in calcul:
1. Asa va trebuie oameni buni. Cine naiba va pune sa invitati un asemenea monument de prostie intr-o emisiune de divertisment? Inteleg ca vreti sa faceti misto de toanta, dar totusi... uite, cum ati deranjat-o de la portiile cu ceafa de porc, cum si-a aratat coltii... asa va trebuie!

2. Bine ca a aparut faza asta publicului larg. Stiam cine este si ce poate Nikita (adica NIMIC), dar situatia de fata vine ca o completare la bagajul de cunostinte deja acumulat despre ea. Nu a facut nimic altceva decat sa isi mai adauge o bulina neagra la fata aia de porc obez... Sa ne traiesti!

Aaaa, si altceva: Mirela tata, de ce te-ai purtat asa frumos cu proasta dupa ce a inceput sa spumege??? Puteai sa o pui la punct imediat. Scoasa afara din emisiune... ca iti spun eu ca dupa aia se ruga ea de voi sa apara.

Si cine nu e foarte convins de cata cultura si talent incomensurabil sade in ea (nu ca nu ar avea unde) uite un alt filmulet de pe Youtube cu brava noastra fata.

Top 10 Best of Nikita


Mancate-ar tata de fatuca... pana sa ne mananci tu pe noi de foame...

C.I.

Niciun comentariu: