marți, 13 mai 2008

Oamenii legii isi fac treaba in Romania!!!

O captura de proportii a Politiei Romane a scos la iveala profesionalismul si interesul oamenilor legii pentru siguranta cetateanului, platitorul de taxe si impozite, din venitul caruia ei isi iau leafa.
O actiune in forta a oamenilor legii in Parcul Herastrau din capitala s-a sfarsit cu o captura importanta a acestora: un clovn =))=))=))
Ca si cum toate problemele noastre ar fi luat sfarsit si politistii nostrii nu mai aveau de munca, s-au gandit ca ar da foarte bine la imagine sa incerce perchezitionarea si identificarea unui clov din Parcul Herastrau. Bineinteles ca acesta din urma se afla langa un grup de copii pe care incerca sa ii distreze si sa le faca viata de copil mai frumoasa. La o perchezitionare mai atenta, acestia au gasit asupra sa arme mortale si stupefiante: bomboane si mingiute colorate. Copiii din jurul lui se uitau stupefiati asupra oamenilor legii fara a intelege macar putin din ceea ce se intampla. De ce acesti oameni imbracati in uniforme le strica distractia si se leaga de un prieten de-al lor. Si ca si cum toata aceasta mascarada nu ar fi fost de ajuns, l-au mai si luat pe sus si dus la sectie pentru ca nu avea acte asupra sa.
Daca in alte capitala moderne din aceasta lume pe strada se desfasoara un adevarat teatru cu multe personaje si personalitati, la noi, in iubitul Bucuresti, un biet clovn care bucura niste copii intr-un parc, este perchezitionat si dus la o sectie de politie pentru ca nu avea actele de identitate asupra sa. Bravo Politiei Romane! Au dat dovada de profesionalism la cel mai inalt nivel.
Profesionalismul înseamnă să ştii cum să faci, când să faci şi să faci.
C.I.

Niciun comentariu: