marți, 15 aprilie 2008

Lumea ciudata in care traim... As putea spune al naibii de ciudata




Cred ca multi si-au dat seama ca lumea in care traiesc este una al naibii de ciudata... Nu stiu cum face Intamplarea asta si desface ca, uneori, nu o nimereste deloc... Aici fac referire la intamplari de genul: omul nepotrivit la locul nepotrivit, cei buni la suflet au parte de cele mai negre intamplari, omului sarac nici boii nu-i trag, omul si le face singur cu mana lui, prietenul adevarat la nevoie se cunoaste... si multe, multe altele... le mai stiti si voi.


Exista o lege care guverneaza lumea asta si care nu ni s-a dezvaluit in intregime... Nu ii stim toate "articolele" pentru a putea stii cum functioneaza in intregime si pentru a o putea combate. Cred ca daca ar fi sa cunoastem toate aceste "articole" am jongla prea mult cu aceasta lege. Ar fi ca in viata reala: cu cat cunosti mai bine legea si articolele ei, cu mult mai mare usurinta poti sa "te strecori" pe langa ea: si cum totul lucreaza pe baza compensatiei s-ar crea mult prea multe "datorii".

Multi ati auzit de faptul ca "roata vietii este rotunda". Nici nu va inchipuiti cat este de adevarata. Asta merge mana in mana cu aceasta lege pe care nu reusim sa o intelegem pentru a ne "strecura' pe langa ea. Adevarul este ca daca nu ar fi cineva, ceva, care sa ne determine sa "platim" pentru ceea ce facem, nu cred ca ar fi cineva, sau ar fi extrem de putini, cei care sa spuna ca au gresit si sa incerce sa compenseze greseala pe care au facut-o. Asta este valabil atat in cazul greselilor cat si in cazul lucrurilor bune care pe le infaptuim.

Poate ca multi se intreaba de ce dupa articole de genul "Direction Sky" sau "Blonda noastra... Confuza" imi veni sa scriu despre viata... pentru ca sablonul "omul nepotrivit la locul nepotrivit" imi este dat sa il traiesc zilele astea... Si nici nu va inchipuiti ce efecte poate sa aiba... ... ...
Cand veti citi urmatoarele randuri veti spune ca il plagiez pe Mircea Badea (mare om, mare caracter) dar recunosc ca fac asta, deci nimeni nu ma poate trage la raspundere ca nu respect "legea".
Si atunci vin si spun: oare si pe planeta Marte se aplica aceleasi legi ale firii?
Cei care isi doresc faima si poate o obtin mai mult sau mai putin trebuie sa plateasca cumva un pret prea mare??? ??? ???
Sau cei care iau putin viata la misto fara sa le cam pese uneori de consecintele "legii" (pentru ca nu realizeaza cat de crunte pot fi)sunt la fel de aspru "treziti" la realitate sau li se trage mai inatai un semnal de alarma??? ??? ??? Ca nu toti ne nastem invatati si este prea greu ca sa invatam din greseli... pentru ca uneori repercusiunile iti pot schimba dramatic viata... Ar trebui sa ni se "intample" mai intai lucruri si situatii asupra carora DOAR sa putem vedea ce repercusiuni au... ... ...
Sau celor care sunt directi si spun lucrurilor pe nume li se incearca scoaterea din "scena" si de ce??? ??? ???
Sau doar trebuie sa gandim PUTIN inainte de a "pasi" spre o alta secunda a vietii noastre??? ??? ???
Intrebarile astea apar tocmai pentru ca "lipsesc" acele cateva articole din "lege" care sa ne faca sa intelegem si sa ne conduca spre o lume mai buna, mai corecta... sau una plina de inegalitati... sau nuuu... ... ...
C.I.

Niciun comentariu: